ERHVERVSRENGØRING

ERHVERVSRENGØRING

Erhvervsrengøring i Skive, Viborg, Silkeborg ,Herning og Holstebro

Hvad indeholder vores erhvervsrengøring? 

Leder du efter et rengøringsfirma, som kan stå for erhversrengøring i Randers, Skive, Holstebro, Silkeborg, Viborg og omegn samt få dit kontor eller ejendom til at stråle? AR Kvalitetsrengøring tilbyder kompetent erhvervsrengøring i Skive, Viborg, Silkeborg, Herning, Holstebro og omegn. Du skal ikke tænke på det mindste, da vi medbringer alle rengøringsmidler og rengøringsmaterialer, som er af et miljørigtigt mærke. Leder du efter en anden type rengøring? Vi tilbyder også privat rengøring , håndværkerrengøring og flytterengøring .

Kontorrengøring

Hver dag sørger vi for at tømme skraldespande og udskifte poserne. Vi støvsuger alle tæpper grundigt, og vi fejer og mopper også træ og klinkegulve. Vi steriliserer endda dørhåndtag. Afhængigt af antallet af ansatte i en virksomhed kan håndtagene røres hundredvis af gange hver dag. I slutningen af hver session slukker vi alle lysene og låser dørene.

Frokoststue

Vores checkliste til rengøring af kontorer har også noter til virksomhedens pauseområde. Papirkurvs- og gulvreguleringen er stadig den samme, men der er flere ting, der skal overvejes i en forkoststue. For eksempel har forkoststuerne ofte køleskabe, kaffemaskiner og mikrobølger. Vi hos Luksus Rent vil rense indersiden af disse apparater og sterilisere yderhåndtagene for at forhindre overførsel af bakterier eller allergiske reaktioner. Vi sørger også for at tørre bordplader , frysere, borde, stole samt vasken og dens håndtag af. Hver dag kontrollerer vi også papirrullen og udskifter det om nødvendigt. Dog kan vi ikke vaske jeres tallerkner for jer, men vi genopfylder sæbe ugentligt. I slutningen af hver dag slukker vi alle lysene og låser døren til forkoststuen.

Professionel erhvervsrengøring i Randers

Toiletrengøring

Kontorbadeværelset er måske vores mest omfattende del på checkliste. Under hver session tømmer vi skraldespand og udskifter posen. Vi steriliserer og vasker toiletsæderne og håndtagene. Vi skrubber og plejer selv urinaler og deres håndtag. Vi steriliserer dørhåndtagene og toiletpapirholdere, og udskifter papiret i holderne, når det er nødvendigt. Vi genopfylder også sæbeautomater og air freshener patroner efter behov.

Få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring i Silkeborg, Viborg, Skive, Holstebro og omegn

Ved opstart hos en ny kunde, anbefaler vi altid, at vi starter samarbejdet med en hovedrengøring, dette mener vi gør dig mere tilfreds med samarbejdet, og det gør vores arbejde med at overholde vores standarder lettere. Få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring ved at sende en mail til kontakt@arkvalitet.dk eller ring på telefon 91 76 23 74 .

Arbejdsproces

Hvordan det virker

1

Vælg den rigtige service

2

Udfyld Formularen

3

Vi diskuterer detaljerne i projektet

BOOK ET GRATIS MØDE OG VURDERING AF PRIS

Kom i kontakt i dag for at finde ud af hvordan vi kan spare dig penge og hæve dine kvalitets standarder.

20% rabat for nye kunder

BOOK ET GRATIS MØDE OG VURDERING AF PRIS PÅ ERHVERVSRENGØRING

Kom i kontakt i dag for at finde ud af hvordan vi kan spare dig penge og hæve dine kvalitets standarder.